INFORMATION

DELTE MAVEMUSKLER

"Rectus diastase"

INFORMATION

HISTORIER FRA DELTAGERE:


Pernille kommer til opfølgning i klinikken. De har været ramt af sygdom og livet med små børn, som det oftest er. Hun har dårlig samvittighed over at hun ikke har fået trænet sine styrkende øvelser på gulv de 3-4xugt, hvilket jeg selvfølgelig lægger låg på med det samme. MEN Pernille fortæller dette og mine arme stryger i vejret!


"Jeg var til rytmik med Storm og instruktøren kastedet 100 bolde ud som vi skulle samle op på tid. Jeg satte tempoet ned, fokuserede på min kerneaktivering og løfteteknik med stærke baller. Da vi havde samlet dem alle, gjorde hun det igen og da vi havde samlet dem, var det kastanjernes tur"


- SE DET ER KLOG TRÆNING :-D 

HISTORIER FRA DELTAGERE:


Lene, 65 år, møder jeg på et knogleskørhedshold hvor jeg den dag har fokus på kerneaktivering og aktiver baller under gang og trappegang. Lene fortæller at hun har trænet sin bækkenbund hver dag siden hun fødte for 30 år siden. Hun har dyrket yoga altid. Vi finder ud af at hun faktisk har en forholdsvis stor recrtus diastase. 


Jeg går i dybden med kerneaktivering og samspillet mellem kernemuskulaturen. Lene bliver pludselig meget eftertænksom:


"Vil det sige at det jeg har gjort de sidste 30 år er et bækkenkip og ikke en spænding i bækkenbunden? Hvorfor har ingen fortalt mig det?"


Hun vender tilbage på holdet ugen efter...


"Nu har jeg været hjemme og øve mig på kerneaktiveringen og jeg mærker for første gang at jeg er øm i mine dybe mavemuskler - et sted jeg aldrig har mærket før - og det endda til trods for at jeg kun har spændt min bækkenbund på en udånding!

YDERLIGERE INFORMATION

Her finder du yderligere information, gode artikler og blogs om delte mavemuskler.


  • SOLHEIM SYSTEMET – Kernen i stærke kvinders krop!
    Elin Solheim er en af de fysioterapeuter i Danmark, der har størst erfaring og er længst fremme i forhold til den mest optimale og hensigtsmæssige håndtering af rectus diastase. Hun kører et fantastisk online forløb, for dig der gerne vil træne hjemme og blive klogere på problematikken gennem den digitale platform. Tjek det ud!

KONTAKT


Fysioterapeut Camilla Hofman Hansen


Mail: camilla@rectusdiastase.dk